Thybo Biler

Holstebro

Astra plug-in hybrid

Vinder af Red Dot Award 2023 Product Design samt den prestigefyldte ”Golden Steering Wheel 2022”. Og det er ikke overraskende, at Astra har modtaget flere store, internationale priser: Design, kvalitet og ingeniørkunst, når det er bedst kendetegner den rummelige familiebil, der gennem tiden har opnået en utrolig popularitet. Sæt dig godt til rette og nyd den nyeste generation af Opels digitale Pure Panel instrumentering med brede, intuitive skærme.

BYG DIN EGEN NYE OPEL ASTRA PLUG-IN HYBRID

EKSTERIØR

MARKANT OG DYNAMISK

Astra forener et stilsikkert look med et dynamisk design. Den markante Opel Vizor-front fanger blikket, og bilens strigente fremtoning støtter op om bilens solide og velbyggede konstruktion.

INTERESSERET I NY OPEL ASTRA?

SE PRISER OG SPECIFIKATIONER

BYG DIN BIL

INTERIØR

Opel Astra plug-in hybrid byder på det 100% digital pure pannel display
INDBYDENDE KOMFORT

Astra byder på innovative løsninger som f.eks. Pure Panel, der giver et hurtigt og sikkert overblik over køreinformationer, kommunikation og underholdning. Ergonomiske Active -forsæder1 i Alcantara eller nappalæder med ventilation og massagefunktion optimerer siddekomforten. God plads og talrige tilslutningsmuligheder gør turen ekstra behagelig.

1Godkendt af den tyske rygforening AGR (Aktion Gesunder Rücken). Godkendelsen er et kvalitetsstempel udstedt af et uafhængigt testpanel sammensat af forskellige medicinske specialer.

SÆT STRØM TIL KØREGLÆDEN

KOMPAKT, MEN SPÆKKET MED TEKNOLOGI

Plug-in hybrid drivlinjen sikrer den mest optimale kombination af el- og benzinmotor, så ydelsen maksimeres og energiforbruget minimeres. Radarbaserede sikkerheds- og førerassistentsystemer baner vej for større sikkerhed og en delvist selvkørende bil.

VIZOR SIGNATURFRONT

Særligt opsigtsvækkende på den nye, sporty Astra er den helt nye Vizor signaturfront, som fremover vil præge alle nye Opel-modeller. Det mørke, brede panel fremhæver bilens bredde og indrammer visuelt det karakteristiske, vingeformede kørelys, det velkendte ”blitz” logo og integrerer elegant sensorerne til de forskellige assistentsystemer.

KOMFORT

I den nye Astra, hvor der er et særligt fokus på komfort og ergonomi, er de velkendte og multijustérbare AGR-certificerede forsæder standard på alle udstyrsniveauer.
Det samme er rattet, der kan opvarmes – og som har stor betydning for oplevelsen fra det øjeblik, du sætter dig ind i en kold bil og skal afsted.

EN DYNAMISK PROFIL

Designerne bag den nye Astra har arbejdet målrettet på at skabe et dynamisk og sportsligt look. Derfor præges profilen af langstrakte linjer og skarpe former, der styrker bilens atletiske udtryk. Den nyudviklede platform har også givet mulighed for længere akselafstand, og det bidrager både til den dynamiske profil og til den gode plads i kabinen.

EN FLOT FINALE

Også set bagfra imponerer Astra. De smalle, vandrette baglygter suppleres af klart definerede linjer, der fanger øjet og gør bilen bred og lav i sit udtryk. Visuelt er det nøglekomponenter for det dynamiske design, som er en stilsikker markør for den nye Astra.

ENERGIEFFEKTIV KØRSEL.

Astra plug-in hybrid sætter en ny standard for energieffektivitet i kompaktklassen. Benzinmotoren af lavfriktionstypen arbejder sammen med en kraftig elmotor og kombinerer sportslig køredynamik med økonomisk forbrug. Hertil kommer fordele som ubegrænset adgang til miljøzoner og lav grøn afgift.

OPTIMER RÆKKEVIDDE

NEM OPLADNING.

Opladning af Astra plug-in hybrid er nemt, hurtigt og effektivt - uanset om det er hjemme med et standardkabel eller en wallbox eller ved en offentlig ladestation. Opels mange opladningsløsninger giver nem adgang til opladning, så du altid er klar til næste tur.

MERE OM OPLADNINGSMULIGHEDER

ELEKTRISK KØRSEL BETALER SIG.

Der er mange gode grunde til at skifte til elektrisk kørsel: Lav beskatning, lave vedligeholdelsesomkostninger, lave driftsomkostninger.

INGENIØRKUNST OG INNOVATION

TYSK INGENIØRKUNST NÅR DET ER BEDST

Tysk teknik og præcisionsarbejde har ført til innovative assistent- og sikkerhedssystemer, såsom nye Intellilux LED Pixel-forlygter, Intelli-Vision 360-graders kamera til nem og sikker parkering samt avanceret head-up display på forruden. Den nye Astra introducerer en ny standard for sin klasse.

EFFEKTIV HYBRID.

I hjertet af Opel Astra Hybrids innovative drivlinje findes et 12,4 kW højspændingsbatteri med 84 vandkølede celler. Dette energieffektive letvægtsbatteri driver elmotoren, når der køres i Hybrid-funktion eller på ren el. Det kompakte batteri er perfekt integreret i drivlinjen og giver Astra Hybrid et lavt tyngdepunkt, som bidrager til dens fantastiske køreegenskaber.

KOMPROMISLØS YDELSE.

Opel Astra Hybrid byder på en engagerende køreoplevelse med kompromisløs ydelse og effektivitet. Under kølerhjelmen ligger en responsiv 1.6 liters turbobenzinmotor med 150 hk eller 180 hk, der arbejder i perfekt harmoni med en 81 kw elmotor.
Resultatet er to niveauer for den samlede ydelse, nemlig 180 hk og 225 hk.

DYNAMISK OG ANDERLEDES.

Uanset om du har brug for lang rækkevidde, høj ydelse, økonomisk kørsel eller øjeblikkelig acceleration, så er Opel Astra Hybrid altid klar. Plug-in hybrid-teknologien maksimerer ydelse og præstationer via den smidige og responsive 8-trins automatgearkasse, EAT8 (Efficient Automatic Transmission) med et maksimalt drejningsmoment på 360 Nm.

KØREINDSTILLING TIL ENHVER SITUATION.

Bare tryk på en knap, og den nye Opel Astra plug-in hybrid tilpasser sig perfekt til dit kørebehov og din kørestil. Kombinationen af forskellige køreindstillinger og plug-in hybrid teknologi giver dig frihed og fleksibilitet. Du kan skifte mellem disse køreindstillinger:

Elektrisk: Standardindstilling som udelukkende benytter elmotoren, så kørslen er helt uden CO2-udledning og støj.

Hybrid: Den mest energieffektive indstilling takket være optimal kombination af brændstofmotor og elmotor i forhold til den aktuelle køresituation.

Sport: Ydelsen fra forbrændingsmotor og elmotor forenes for at maksimere den samlede effekt og den dynamiske køreoplevelse.

REGENERATIV BREMSNING.

Det regenerative i-booster-system i Astra plug-in hybrid skaber effektiv energigenvinding under kørslen. Den energi, der genereres ved bremsning, omdannes af i-Booster til delvis opladning af batteriet. i-Boosteren tænder også, når bilen kører i frigear, og når speederen slippes (såkaldt "one pedal driving"), så rækkevidden optimeres.

PLUG-IN HYBRID INFORMATION.

Den nye Astra plug-in hybrid viser specifik plug-in hybrid information i Opel Pure Panel®. Det fuldt digitale, førerorienterede cockpit giver et intuitivt overblik over energiforbrug, rækkevidde og ladestatus.

24-11-2021

Bestil dine nye Astra allerede i dag

Bestil din nye Astra som en af de første allerede nu.

Ring mig op

24-11-2021

Se kampagne på ny Astra

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Astra plug-in hybrid og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Ny Astra plug-in hybrid