Thybo Biler

Holstebro


Vinder af Red Dot Award 2023 Product Design

Med den seneste generation af Astra indleder Opel en ny æra. Den rummelige familiebil er designet, udviklet og produceret i Opels hjemby, Rüsselheim og derfor "Made in Germany." Den er fremstillet med stolthed og præcision og byder på begejstrende køreglæde, stilsikkert design og klasseførende teknologier.

 

EN ASTRA DER GERNE VIL KØRES 

HØJDEPUNKTER I ASTRA

NÆSTE GENERATION INTERIØR

Nyd det unikke og innovative interiør med fuldt fokus på føreren og alt det essentielle. Glæd dig til det fuldt digitale Pure Panel – som i versionen Pure Panel Pro1 har heldækkende glasfacade. Pure Panel designet sikrer en intuitiv køreoplevelse, understøttet af de nyeste førerassistancesystemer.

1 Standard på højere udstyrsniveauer.

MODIGT DESIGN

Er du klar til at skille dig ud fra mængden med et modigt og kraftfuldt design? Den ikoniske Opel Vizor signaturfront udstråler en selvsikkerhed, der ikke er til at tage fejl af. Drømmer du om en bil, der fanger blikket og giver smil på læben? Det gør den nye Astra!

TEKNOLOGI, DER BEVÆGER

Når tysk ingeniørkunst møder modigt design, resulterer det i ren køreglæde. Uanset om du kører i byen, på landevejen eller på motorvejen, mestrer den nye Opel Astra både afslappet og dynamisk kørsel. De højeste sikkerhedsstandarder og moderne teknologier følger med i købet.

DESIGN

UNIK I ALLE DETALJER

Den nye Opel Astra redefinerer reglerne. Hele vejen rundt fra den ikoniske Opel Vizor® front, ned langs de muskuløse sider og om til det markante bagparti, er det tydeligt at den nye Astra er sporty og stilsikker ned til mindste detalje - og at den skiller sig ud fra mængden.

UNIKT INTERIØR

Den fuldt digitale førerplads, Opel Pure Panel® leverer klare og præcise informationer. Og de ergonomiske, aktive sæder1 med AGR-certificering (Center for fremme af rygsundhed) er betrukket med Alcantara eller nappalæder og har både varme og ventilation1. Takket være Astras state-of-the-art konnektivitet kan du nemt kommunikere med din omverden og tilgå en lang række tjenester, mens du er på farten.

FLOTTE DETALJER

Den nye Astra fås med et bredt udvalg af udstyr, som understreger din personlige stil, f.eks. kan du vælge mellem forskellige tagfarver1.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

TRENDSÆTTER

Sæt fokus på individualiteten, og skab din egen stil. Fremhæv din personlighed, for eksempel med sporty og elegante alufælge.

ALTID STRÅLENDE

Designet er præcist og perfekt balanceret ned til mindste detalje. Selv de højt monterede, energibesparende LED-baglygter passer perfekt ind i den kraftfulde silhuet.

SE IND I FREMTIDEN

Det ikoniske Opel Vizor® er Opels nye ansigt og viser, at Astra er en pioner. For bag Opel Vizor® findes sensorer og kameraer til de klasseførende førerassistancesystemer.

INNOVATIONER

INTELLILUX LED PIXEL MATRIX-FORLYGTER

Det adaptive IntelliLux LED Pixel Matrix-forlygter1 er banebrydende i denne klasse. Hver forlygte indeholder 84 segmenter, som tilpasser sig trafikforholdene ved automatisk at slukke enkelte af segmenterne. Dette forbedrer sigtbarheden i mørke betydeligt og forhindrer blænding af forankørende og modkørende.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

INTELLI HUD

Intelli-HUD head-up displayet viser vigtige informationer direkte på forruden i førerens synsfelt. Du kan selv vælge de ønskede informationer på displayet.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

INTELLI-DRIVE 1.0

Det delvist automatiske Intelli-Drive system1 kombinerer 3 teknologisk avancerede funktioner, som giver dig maksimal kontrol over bilen.

  • Det delvist automatiske Intelli-Drive system 1 kombinerer tre avancerede funktioner, som giver dig maksimal kontrol.
  • Intelli-Drive indeholder vejstribealarm, et aktivt system som foretager en let korrigering af rattet i Astra, så du kan holde din bane.
  • Det integrerede blindvinkelsystem informerer dig, hvis en anden bil nærmer sig bagfra eller kører i din blinde vinkel.
  • En alarm for tværgående trafik advarer dig, hvis biler, cyklister eller fodgængere nærmer sig fra siden op til 40 m væk under bakmanøvrer.
  • Opels førerassistancesystemer er beregnet til at hjælpe føreren inden for rammerne af systemernes begrænsninger. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

INTELLI VISION

Et 360-graders Intelli-Vision kamera 1 aktiveres automatisk, når du skifter til bakgear. Fire kameraer viser området omkring din Astra Sports Tourer i realtid og i HD-kvalitet, og gør det let at parkere, selv på de snævreste pladser.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

NØGLEFRI ADGANG OG START

Hvis du har bilens nøgle på dig, når du nærmer dig bilen, genkendes den af "Nøglefri adgang & Start" systemet 1, og du kan oplåse og låse dørene med et tryk på en knap. Du behøver ikke tage nøglen op af lommen. Du skal bare sætte dig ind, trykke på start-knappen og køre afsted.

1 Tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

INTERESSERET I NY OPEL ASTRA?

BOOK FREMVISNING

BESTIL OPRINGNING

 

 

PREMIUM KOMFORT

ERGONOMISKE AKTIVE SÆDER

Astra gør enhver køretur til en behagelig oplevelse. Dette skyldes blandt andet de ergonomiske, aktive sæder 1, som er AGR-certificerede (Center for fremme af rygsundhed). Lædersæderne 1 har både varme og ventilation og er multi-justerbare. Det sikrer en afslappet kørestilling, der er helt perfekt til lange ture.

 

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

VARMEFUNKTIONER

Den nye Astra er forsynet med sædevarme i for- og bagsæder1, el-opvarmet forrude1 og el-opvarmet rat1 - så vinteren kan bare komme an.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

PANORAMASOLTAG

Det elektriske panoramasoltag 1 skaber en lys og behagelig atmosfære i den rummelige kabine. Soltaget kan åbnes helt eller delvist for at få frisk luft i håret under køreturen.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

INTELLI AIR

Intelli-Air1 er et nyt, højeffektivt luftfilter, der måler luftkvaliteten og holder kabinen ren og frisk.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

CONNECTIVITY

MULTIMEDIE

Den fuldt digitale førerplads har et 10˝ display med førerinformationer og 10˝ farve-touchscreen, som viser din telefons indhold trådløst via Apple CarPlay™ 1 og Android Auto™ 1.2. Den nye multimedieradio kan brugertilpasses med individuel profilstyring, herunder førergenkendelse. Den giver også adgang til udvalgte funktioner via stemmestyring, og to mobiltelefoner kan parres til radioen samtidigt.

1 Kompatibilitet og særlige funktioner kan variere afhængigt af mobiltype og OS version. Du kan se om din mobiltelefon er kompatibel på www.apple.com eller www.android.com, eller du kan spørge din Opel forhandler.
1.2 Apple CarPlay™ er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android Auto™ er et varemærke tilhørende Google Inc.

NAVIGATION

Multimedia Navi navigationssystemet leverer trafikinfo i realtid, parkeringsinfo, online POI-søgning og vejrudsigt i realtid 1. Navigationsvejledning vises på head-up displayet, 10" displayet eller 10" touch-skærmen. Og hvis du siger "Hey Opel!", følger det intelligente system alle dine stemmekommandoer. Med online navigationen har du altid adgang til intelligente tjenester, når du er på farten. Og du kan sende din destination til bilen ved hjælp af din smartphone og myOpel appen, eller blive guidet de sidste få meter, så du kan afslutte din rute helt præcist.

Du finder mere information om navigationssystemet og instruktioner til aktivering af online-tjenesterne i vores brochure "TomTom til Opel".

1 LIVE navigation services er gratis i 36 mdr. efter aktivering. Derefter er LIVE navigation services en betalingsservice. Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

TRÅDLØS OPLADNING

Med trådløs opladning 1 kan du lade kablet blive hjemme og alligevel nemt oplade din smartphone, mens du kører.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer. Kun PMA- og Qi-kompatibel smartphones kan oplades via induktion. Alle andre smartphones kræver en særlig adapter.

OPELCONNECT SERVICES – ALTID TIL RÅDIGHED

Med vores udvalg af intelligente tjenester1 kan du føle dig sikker og holde forbindelse med omverdenen, når du er på farten.

Sikkerhed: Automatisk nødopkald1 og vejhjælpsopkald1 samt løbende informationer om bilens status betyder, at du altid kan føle dig tryg.

Intelligent kørsel: Kør afslappet takket være Connected Navigation Package Plus 2 og ruteplanlægning.

1 Anvendelsen af nød- og vejhjælpsopkald afhænger af netværksdækning og tilgængelighed og kræver, at man ved bestilling af bilen tegner en gratis aftale, hvor man giver samtykke til geolokalisering af bilen. Vejhjælpstjenesten (Opel Mobilservice) er gratis det første år efter indregistrering, hvorefter det er en betalingsservice. Find information om Opel Connect på https://connect.opel.dk/. De generelle vilkår og betingelser er gældende.

2 LIVE navigationstjenester er tilgængelige gratis i 36 måneder efter aktivering. Derefter vil LIVE-navigationstjenesterne blive pålagt et gebyr.