Thybo Biler

Holstebro

Mokka-e

Mokka-e er kåret som vinder af ”Golden Steering Wheel 2021” som ”Bedste Bil under €25.000”. Juryen fremhæver især det innovative design med Opel Vizor-signaturfront og det digitale instrumentpanel, Pure Panel. Også rækkevidden på 335 km og den kraftfulde elmotor på 100 kW/136 hk imponerer juryen.

DESIGN SIKKERHED OG INNOVATIONFØRSTEKLASSES KOMFORTNETBASEREDE LØSNINGER

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN I MOKKA-e

BEREGN HVOR LANGT DU KAN KØRE

INTERESSERET I OPEL MOKKA-e?

BOOK PRØVETURFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

EN HELT NY VERDEN. HELT ELEKTRISK.

IMPONERENDE RÆKKEVIDDE

Med anden generation af batteriteknologi opnår du en rækkevidde på op til 335 km på én opladning – jf. WLTP1.

1Foreløbige oplysninger

Få mest muligt ud af din rækkevidde

HURTIG OPLADNING

Bilen oplades hurtigt og let derhjemme eller via en offentlig ladestander. På blot 30 minutter* er det muligt at oplade til 80% af rækkevidden. Takket være de fleksible lademuligheder til Mokka-e kan du køre afsted uden at bekymre dig om rækkevidden.

*Teoretisk værdi, beregnet på grundlag af den foreløbige rækkevidde på 335 km – jf. WLTP. På en DC-ladestation (100 kW) sammenlignet med et tomt batteri. Ladetiden kan variere alt efter typen af ladestation, dennes effekt, udetemperaturen samt batteritemperatur.

Opladning med Clever

FORDELE VED EN EL-BIL

Sig farvel til skyhøje brændstofpriser og afgifter.
Byd velkommen til minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostninger.

BEDST I KLASSEN

KLAR TIL START

Mokka-e drives af et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. De 216 celler med høj energitæthed og avanceret varmestyring betyder lang levetid og lang rækkevidde. Rækkevidden bliver endda længere med den forbedrede genvinding af bremseenergi.

Så snart du løfter foden fra gaspedalen, genvindes den kinetiske energi fra opbremsningen. Denne energi bidrager til at øge bilens rækkevidde. I den højeste indstilling (B-indstilling) kan du stort set køre uden at bremse normalt. Dette reducerer både slitage og vedligeholdelsesomkostninger.

ELEKTRISK YDELSE

Den elektriske drivlinje sikrer et umiddelbart omdrejningsmoment på 260Nm. De 136HK giver en perfekt afbalanceret kørsel i både by og på landet.

KRAFTFULD OG STØJSVAG

Mokka-e passer godt til en moderne og travl livsstil. I den støjsvage kabine kan du slappe af og samle energi mens du kører – og bare være i dine egne tanker eller nyde musikken fra anlægget.

TILPAS MOKKA-e TIL DIN KØRESTIL
Med køreindstillingerne Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka-e til netop din kørestil. Hver enkelt indstilling er særlig ift. gearing, pedalbrug, servostyring og kølefunktioner. Sport-indstillingen øger køredynamikken, i Eco-indstillingen kører du mere effektivt og Normal-indstilling er en kombination af de to øvrige.
OVERVÅGNING AF BILDATA

Mokka-e har mange avancerede sensorer og overvågningssystemer, som giver dig en intuitiv oversigt over køreforhold og energiforbrug.


DESIGN

FORMER OG PROPORTIONER

Mokka-e med det banebrydende design viser vejen til Opels fremtid. Med sin elegante crossover-silhuet og kraftfulde fremtoning udstråler Mokka-e selvtillid i enhver detalje. Med sit spændende og selvsikre look, skiller Mokka-e sig ud fra mængden.

HELT SIN EGEN

Kabinen præges af en ny indretning inden for tysk bildesign. Indvendig har bilen gennemgået en komplet digital forvandling, der løfter køreoplevelsen til et helt nyt niveau. Unikke kombinationer af indtræk og designelementer skaber en helt ny stil.

FRÆK FRA ALLE KANTER

Mokka-e er fyldt med spændende designdetaljer og innovative funktioner. Gå på opdagelse fra fronten til de karakteristiske full-LED baglygter, som afspejler den imponerende Vizor-front.

DET EKSTRAORDINÆRE ER STANDARD

Til din Mokka-e kan du tilvælge markante signaturfælge og en række stilfulde letmetalfælge – fra 16”-18” tommer. Det perfekte tilbehør, som understreger Mokkas smidige køreegenskaber.

EN PERSONLIG STIL

Skil dig ud fra mængden med unikke designdetaljer. Mokkas særlige look kan fremhæves med tilvalg af stylingelementer.

ET NYT IKON

Opels nye signatur er Vizor-fronten, hvori mange sensorer og funktioner er integreret. Den spændende front er det nyeste fra Opels bildesignere.


SIKKERHED OG INNOVATION

ADAPTIV FARTPILOT

Med adaptiv fartpilot får du en komfortabel og afslappende køretur samtidig med, at sikkerheden opretholdes. Systemet accelererer og bremser automatisk for at holde en konstant afstand til den forankørende bil.

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Opel Pure Panel afspejler den enkle og elegante stil i Mokka-e. Det strømlinede 12-tommers informationsdisplay kan let tilpasses og viser informationen både overskueligt og uden distraherende elementer.

BAKKAMERA MED 180-GRADERS PANORAMAVINKEL

Panoramakameraet giver dig 180° udsyn bagud. Kameraet registrerer og fremhæver objekter i nærheden og viser også trafik på siderne af bilen.


FØRSTEKLASSES KOMFORT

AVANCERET KOMFORT

Sæderne i Mokka-e lever op til de nyeste ergonomiske anbefalinger og tilbyder alt hvad du behøver for at nå din destination så afslappet som muligt.

VARMEFUNKTIONER

På kolde dage er det rart med varme i sæderne. Forsæderne i Mokka-e har tre varmeniveauer.

ALSIDIGHED

Mokka-e har en meget rummelig kabine med mange smarte løsninger, som er nyttige, når du skal have familien og en masse bagage med. Bagsæderne kan slås ned i forholdet 40:60 og øger dermed bagagerumsvolumen, så du har endnu større transportmuligheder.


NETBASEREDE LØSNINGER

NAVIGATION

Opels avancerede navigationssystem med touchskærm guider dig på turen og giver dig trafikopdateringer i realtid, samt information om ladestationer og ledige ladepladser i nærheden. Vælg mellem Multimedia Navi Pro med 10” skærm, samt navigationstjenester i realtid og Multimedia Navigation med 7” skærm.

INFOTAINMENT

Mokka-e er fuldt kompatibel med Apple CarPlayTM1 og Android AutoTM2, 3, Bluetooth®, USB- og anlægget, som lader dig nyde musik på turen.

OPEL CONNECT-TJENESTER

Vi tilbyder en række smarte, online-baserede tjenester, som gør køreturen tryggere og enklere – også når du kører elektrisk.

FLERE FUNKTIONER

25-06-2020

Udstyr og funktioner

Se udstyr og funktioner

Se udstyr

25-06-2020

Helt enkelt elektrisk

Det skal være enkelt at køre i el-bil.

Læs mere
Book en prøvetur i Mokka-e

25-06-2020

Book en prøvetur i Mokka-e

Book en prøvetur allerede idag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book Prøvetur

25-06-2020

Se kampagne på Mokka-e

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Mokka-e og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Se kampagne