Thybo Biler

Holstebro

Grandland

Opel Grandland er kommet til Danmark, og med sit dristige og markante design, den ikoniske Opel Vizor® front, det fuldt digitale Pure Panel® og klasseførende innovationer som IntelliLux LED® Pixel Light1 og Night Vision har den markeret sig stærkt i sin klasse. Vælg den med dieselmotor.

DESIGNINTERIØRKLASSEFØRENDE TEKNOLOGISJOV KØRSEL

EN SUVERÆN SUV

DESIGN

MODIG OG KLAR

Den nye Grandland plug-in hybrid er en SUV med et udfordrende design, der kombinerer modige og klare linjer med tysk ingeniørkunst. Og den nye ikoniske Opel Vizor® front fanger straks blikket, når den nye Grandland toner frem i gadebilledet.

INNOVATIV OG INDBYDENDE

Det fuldt digitale Pure Panel® er ikke blot et cockpit med et topmoderne design. Med sine brugervenlige og præcise informationer sikrer det også, at du kan koncentrere dig 100% om kørslen.

FLOTTE DETALJER

Kofangere og sidepaneler er lakeret i bilens farve, og det nederste frontpanel i blank sort eller sølv fremhæver det stilsikre look. De nydesignede alufælge fås som 18” og 19”.

Ikke som de andre

Din bil afspejler din stil, og i Grandland kan du skille dig ud. F.eks. med den unikke og karakteristiske designfeature to-tone finish1 til taget.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

Det nye Opel

Signaturen på bagenden indikerer ikke kun, at der er tale om Opels største personbil. Den indikerer også begyndelsen på en ny tidsalder med masser af teknologiske highlights.

Fremtiden i sigte

Grandland kombinerer design og fremskridt. Opel Vizor® strækker sig hen over bilens front og integrerer på elegant vis sensorer til førerassistancesystemerne. På bagenden videreføres Vizor designet® på harmonisk vis af full LED-baglygterne og er med til at forme den perfekte afslutning.

HIGHLIGHTS

INTERIØR

Varmefunktioner

Trods kulden med følgende varmefunktioner:

  • Sædevarme i for- og bagsæder1 til dig og dine passagerer.
  • Opvarmet forrude 1og sidespejle med varme

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Sensorstyret bagklap

Ind med foden og op med bagklappen. Den sensorstyrede bagklap1 åbnes og lukkes håndfrit. Systemet aktiveres helt enkelt ved at føre foden ind under sensoren i bagkofangeren.

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Trådløs opladning

Med trådløs opladning1 kan du godt lade kablet blive hjemme og alligevel få opladet din smartphone, mens du kører.

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.
Kun PMA- og Qi-kompatibel smartphones kan oplades via induktion. Alle andre smartphones kræver en særlig adapter.

Gennemgående og høj komfort

For at opnå den mest ergonomisk korrekte kørestilling, arbejder Opel sammen med den anerkendte tyske organisation af kiropraktorer og fysioterapeuter, AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), som godkender sæder, der lever op til deres høje standarder. I den nye Grandland er der stort fokus på komfort og ergonomi, og derfor er de velkendte og multijustérbare AGR-certificerede forsæder standard på alle udstyrsniveauer.

INDBYDENDE OG INNOVATIV

Den nye Grandland er udstyret med Opels digitale Pure Panel cockpit, der ikke kun fungerer som bilens "kontrolcenter", men også skærper førerens fokus på vejen ved kun at vise de vigtigste oplysninger. Den innovative instrumentering kombineret med nyt interiørdesign med prisvindende ergonomiske sæder løfter køreoplevelsen til nye højder.

INTERESSERET I NY OPEL GRANDLAND?

SE PRISER OG SPECIFIKATIONERFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

KLASSEFØRENDE TEKNOLOGI

IntelliLux LED® pixel light

Klassens banebrydende lygter: Det adaptive IntelliLux LED® Pixel Light1 forbedrer sigtbarheden i mørke betydeligt og forhindrer blænding af forankørende og modkørende. Hver forlygte består af 84 lysdioder, som løbende tilpasser sig trafikforholdene ved at slukke enkelte af segmenterne automatisk.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Night vision

Night Vision1 er et kamerabaseret system, som hjælper dig, når du kører i mørke. Det infrarøde kamera i fronten registrerer mennesker og dyr op til 100 meter foran din Grandland i kørselsretningen. Denne teknologi øger derfor sikkerheden for alle trafikanter, især ved kørsel om natten på mørke landeveje. Systemet advarer f.eks. om fodgængere og viser deres position på det digitale Pure Panel® førerinformationsdisplay. Og hvis du kommer for tæt på, aktiveres det automatiske nødbremsesystem.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Opels førerassistancesystemer er beregnet til at hjælpe føreren inden for rammerne af systemernes begrænsninger. Føreren er
dog selv altid ansvarlig for kørslen.

Automatisk nødbremse

Systemet1 overvåger afstanden til den forankørende bil og advarer dig, hvis afstanden bliver for lille. Hvis der er risiko for kollision, klargøres bremsesystemes og aktiveres, hvis nødvendigt

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 140 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af et uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 140 km/t reducerer systemet kollisionshastigheden med maks. 50 km/t. Over denne grænseværdi skal føreren bremse selv for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, inden for hvilket den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5 - 85 km/t; stillestående forhindring: 5 - 80 km/t; fodgænger: 5 - 60 km/t). Opels førerassistancesystemer er beregnet til at hjælpe føreren inden for rammerne af systemernes begrænsninger. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.

Front- og bakkamera

Registrér alt omkring bilen via front- og bakkameraet1: Forhindringer og krydsende trafik i nærheden af bilen vises på displayet og gør parkering lettere end nogensinde.

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Vognbaneassistent

Vognbaneassistenten med aktiv ratkorrigering1 hjælper dig med at undgå kollision. Hvis du ufrivilligt kommer ud af kurs, bliver du stille og roligt bragt tilbage på rette kurs.

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

Speed Assistent

Den automatiske Speed Assistant1 opretholder den indstillede hastighed og den valgte distance til den forankørende bil ved at bremse eller accelerere automatisk. Den aktiveres mellem 30 og 180 km/t.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.
Førerassistancesystemerne fra Opel hjælper føreren i farlige situationer. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.

Park Assistent

Med sin parkeringspladsregistrering1 og automatiske styrefunktion1 hjælper Park Assist1 dig med at parkere sikkert, hurtigt og nemt. Alt du skal gøre er at accelerere og bremse.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

Opels assistentsystemer er beregnet til at støtte føreren inden for rammerne af de systemrelaterede begrænsninger. Føreren er dog stadig ansvarlig for at føre køretøjet.

CONNECTIVITY

INFOTAINMENT

Med Multimedia Navi Pro er det digitale Opel Pure Panel® udstyret med et 12" førerinformationsdisplay og en 10" touch-skærm i farver. Touch-skærmen gør det nemt at holde forbindelsen og kommunikere med andre, fordi din smartphone er opkoblet via Apple CarPlay™1,3 eller Android Auto™2,3.

  • Afspilning af musik
  • Modtag e-mails og få dem læst højt
  • Adgang til fotos via USB
  • Audio transmission og håndfri telefonopkald via Bluetooth®

Nem adgang til alle funktioner med stemmestyring, f.eks. Apple Siri™ 2.

1Apple CarPlay™ og Apple Siri™ er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.
2Android Auto™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.
3Kompatibilitet og visse funktioner kan variere afhængigt af telefontype og operativsystemets version. Du kan se om din mobiltelefon er kompatibel på www.apple.com eller www.android.com, eller du kan spørge din Opel forhandler.

NAVIGATION

Takket være det integrerede 3D kort på Multimedia Navi Pro med 10" touch-skærm og realtids navigationstjenester er hele Europa inden for rækkevidde.

• Den dynamiske 3D navigation tager højde for den aktuelle trafiksituation.
• Kort til hele Europa er inkluderet
• Interessepunkter (POI), seværdigheder og viapunkter
• Du kan blot indtaste destinationen på displayet eller indtale det

OPELCONNECT SERVICES – ALTID TIL RÅDIGHED

Med vores udvalg af intelligente tjenester1 kan du føle dig sikker og i kontakt med omverdenen, når du er på farten.

  • Sikkerhed: Automatisk nødopkald1 og vejhjælpsopkald1 samt løbende informationer om bilens status gør, at du altid kan føle dig tryg.
  • e-Remote Control2: for-klimatisering af kabinen, programmering og aktivering af opladning, batteri statuscheck.
  • Intelligent kørsel: Kør afslappet takket være Live Navigation3 og ruteplanlægning.

1Anvendelsen af nød- og vejhjælpsopkald afhænger af netværksdækning og tilgængelighed og kræver, at man ved bestilling af bilen tegner en gratis aftale, hvor man giver samtykke til geolokalisering af bilen. Vejhjælpstjenesten (Opel Mobilservice) er gratis det første år efter indregistrering, hvorefter det er en betalingsservice. Find information om Opel Connect på www.opel.de/connect. De generelle vilkår og betingelser er gældende.
2Kun for el-biler
3LIVE navigation services er gratis i 36 mdr. efter aktivering. Derefter er LIVE navigation services en betalingsservice.

SJOV KØRSEL

Motorer

Vælg en Grandland med den motor, der passer til din kørestil. Alle motorer opfylder Euro 6D emissionsstandarden.

8-trins automatgear

8-trins automatgearkassen1 sørger for masser af køreglæde. Quickshift teknologien betyder ekstra korte gearskift under acceleration. Optimerede friktionsværdier sikrer stor effektivitet og problemfri funktion. Det elektroniske gearskifte finder altid det rigtige gear, og skulle du ønske det, har du også mulighed for at skifte gear manuelt.

1 Option eller standard på højere udstyrsniveauer.

SKRÆDDERSY DIN NYE GRANDLAND

23-11-2021

Bestil dine nye Grandland allerede i dag

Bestil din nye Grandland som en af de første allerede nu.

Få tilbud / Bliv kontaktet

14-06-2022

Se kampagner på ny Grandland

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Grandland plug-in hybrid og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Ny Grandland