Thybo Biler

Holstebro

Grandland plug-in hybrid

Grandland plug-in hybrid forener høj SUV-komfort, power og strømlinet design. Det er helt enkelt at køre plug-in hybrid, som kan oplades både ude og hjemme. Samtidig er du sikret en god brændstoføkonomi med mulighed for flere køreindstillinger, som er tilpasset forskellige køreforhold.

INNOVATIV OG EFFEKTIVDESIGNINTERIØRKLASSEFØRENDE TEKNOLOGI4-HJULSTRÆKEKSKLUSIV KOMFORT

EN SUVERÆN SUV

Glem alt, hvad du troede, du vidste om SUV-kategorien. Opel Grandland løfter sig over standarden med klasseledende funktioner, innovativ teknologi samt flere versioner med forskellige drivsystemer, inklusiv en plug-in hybrid med 300 hk og firehjulstræk. Hertil kommer et både stilsikkert og dristigt design, der straks fanger blikket.

VIDEOPRÆSENTATION

Videoen er en generel præsentation af Opel Grandland og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

INNOVATIV OG EFFEKTIV

KØRSEL UDEN UDSLIP.

Den innovative teknologi i den nye Grandland plug-in hybrid betyder, at du kan køre 100% elektrisk og dermed køre helt uden udslip. Også over længere afstande. Med daglig opladning får du det bedste ud af plug-in hybrid-teknologien.

OPTIMER RÆKKEVIDDE

NEM OPLADNING.

Grandland plug-in hybrid gør opladning nemt, hurtigt og effektivt - uanset om det er hjemme med et standardkabel eller en wallbox eller ved en offentlig ladestation.

MERE OM OPLADNINGSMULIGHEDER

ELEKTRISK KØRSEL BETALER SIG.

Der er mange gode grunde til at skifte til elektrisk kørsel: Lav beskatning, lave vedligeholdelsesomkostninger, lave driftsomkostninger.

BEREGN HVOR LANGT DU KAN KØRE PÅ EL

DESIGN

MODIG OG KLAR

Den nye Grandland plug-in hybrid er en SUV med et udfordrende design, der kombinerer modige og klare linjer med tysk ingeniørkunst. Og den nye ikoniske Opel Vizor® front fanger straks blikket, når den nye Grandland toner frem i gadebilledet.

INNOVATIV OG INDBYDENDE

Det fuldt digitale Pure Panel® er ikke blot et cockpit med et topmoderne design. Med sine brugervenlige og præcise informationer sikrer det også, at du kan koncentrere dig 100% om kørslen.

FLOTTE DETALJER

Kofangere og sidepaneler er lakeret i bilens farve, og det nederste frontpanel i blank sort eller sølv fremhæver det stilsikre look. De nydesignede alufælge fås som 18” og 19”.

STÆRKT DESIGN

Du er ikke som alle andre - så din SUV skal selvfølgelig også være unik. Genopdag din individualitet og skil dig ud fra mængden med unikke designelementer, som f.eks. sort tagfarve1.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

ET ÆREFULDT NAVN

Signaturen bagpå indikerer ikke kun, at der er tale om Opels flagskib. Den indikerer også begyndelsen på en ny æra for Det Nye Opel præget af teknologiske highlights.

SE FREMTIDEN I ØJNENE

Opel Vizor® strækker sig hen over bilens front og integrerer sensorerne til førerassistancesystemer på elegant vis. Bagtil viderefører Full LED baglygterne designet fra Vizor fronten og danner den perfekte afslutning.

INTERESSERET I NY OPEL GRANDLAND?

SE PRISER OG SPECIFIKATIONERFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

INTERIØR

KØREINDSTILLING TIL ENHVER SITUATION.

Bare tryk på en knap, og den nye Opel Grandland plug-in hybrid tilpasser sig perfekt til dit kørebehov og din kørestil. Kombinationen af forskellige køreindstillinger og plug-in hybrid teknologi giver dig frihed og fleksibilitet. Du kan skifte mellem disse køreindstillinger:

Elektrisk: Standardindstilling som udelukkende benytter elmotoren, så kørslen er helt uden CO2-udslip og støj.

Hybrid: Den mest energieffektive indstilling takket være optimal kombination af brændstofmotor og elmotor i forhold til den aktuelle køresituation.

Sport: Ydelsen fra forbrændingsmotor og elmotor forenes for at maksimere den samlede effekt og den dynamiske køreoplevelse.

All-wheel drive1: Optimalt vejgreb på alle slags underlag med permanent elektrisk all-wheel drive.

1 Kun Grandland plug-in hybrid4

REGENERATIV BREMSNING.

Det regenerative i-booster-system i Grandland plug-in hybrid skaber effektiv energigenvinding under kørslen. Den energi, der genereres ved bremsning, omdannes af i-Booster til delvis opladning af batteriet. i-Boosteren tænder også, når bilen kører i frigear, og når speederen slippes (såkaldt "one pedal driving"), så rækkevidden optimeres.

PLUG-IN HYBRID INFORMATION.

Den nye Grandland plug-in hybrid viser specifik plug-in hybrid information i Opel Pure Panel®. Det fuldt digitale, førerorienterede cockpit giver et intuitivt overblik over energiforbrug, rækkevidde og ladestatus.

Gennemgående og høj komfort

For at opnå den mest ergonomisk korrekte kørestilling, arbejder Opel sammen med den anerkendte tyske organisation af kiropraktorer og fysioterapeuter, AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), som godkender sæder, der lever op til deres høje standarder. I den nye Grandland er der stort fokus på komfort og ergonomi, og derfor er de velkendte og multijustérbare AGR-certificerede forsæder standard på alle udstyrsniveauer.

INDBYDENDE OG INNOVATIV

Den nye Grandland er udstyret med Opels digitale Pure Panel cockpit, der ikke kun fungerer som bilens "kontrolcenter", men også skærper førerens fokus på vejen ved kun at vise de vigtigste oplysninger. Den innovative instrumentering kombineret med nyt interiørdesign med prisvindende ergonomiske sæder løfter køreoplevelsen til nye højder.

KLASSEFØRENDE TEKNOLOGI

EN ELEKTRISK OPLEVELSE.

Den elektriske energi i Grandland plug-in hybrid kommer fra et state-of-the-art, væskekølet 13,2 kWh lithium-ion batteri, der er placeret under kabinen. Det giver maksimal plads til passagerer og bagage plus et lavt tyngdepunkt.

KRAFTFULD OG ØKONOMISK.

Kombinationen af en 1.6 benzinmotor med direkte indsprøjtning og elektrisk energi fra et 13,2 kWh batteri betyder, at den nye Grandland plug-in hybrid er kraftfuld og økonomisk på samme tid. Forbrændingsmotoren tænder automatisk for at optimere forholdet mellem økonomi og ydelse. Grandland plug-in hybrid med forhjulstræk byder på 165 kW (224 hk) i samlet systemydelse. All wheel drive-versionen – Grandland Plug-in-Hybrid4 – har en samlet systemydelse på 221 kW (300 hk).

SPORTSLIG OG DYNAMISK.

Den elektronisk styrede 8-trins automatgear med ’paddle-skiftere’ på rattet giver en sportslig køreoplevelse med præcise skift og hurtig speederrespons. Når Grandland plug-in Hybrid4 køres i all-wheel drive-indstilling er der permanent træk på både for- og baghjul.

Se klart og innovativt

Den karakteristiske Vizor signaturfront rummer også de nye, adaptive Intellilux LED® Pixel Matrix-forlygter. De 168 LED-enheder (84 i hver lygte) justerer sig hvert millisekund ift. vejens forløb, kurver, vejrforhold og ved parkering og skaber en mere nuanceret lystilpasning og sikrer optimal sigtbarhed – og resultatet er et større oplyst område ift. forankørende og modkørende trafikanter. Det avancerede forlygtesystem gør Grandland klasseledende inden for lygteteknologi.

Opmærksomhed ved første blik

Designet af den nye Grandland er en kombination af dristige og enkle linjer, der skaber opmærksomhed ved første blik. Særligt opsigtsvækkende er den helt nye Vizor signaturfront, som fremover vil præge alle nye Opel-modeller. Det mørke, brede panel fremhæver bilens bredde og indrammer visuelt det karakteristiske, vingeformede kørelys, det velkendte ”blitz” logo og integrerer elegant sensorerne til de forskellige assistentsystemer.

AUTOMATISK NØDBREMSE

Systemet1 overvåger afstanden til den forankørende bil og advarer føreren, hvis afstanden bliver for lille. Hvis der er risiko for kollision, gøres bremsesystemet klar, og hvis det er nødvendigt, aktiveres nødbremsesystemet.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.
Systemet er aktivt mellem 5 km/t og 140 km/t. For at reducere kollisionshastigheden i tilfælde af et uheld bremser systemet mellem 5 km/t og 30 km/t med en bremsekraft på op til 0,9 g. Mellem 30 km/t og 140 km/t reducerer systemet kollisionshastigheden med maks. 50 km/t. Over denne grænseværdi skal føreren bremse selv for at reducere hastigheden yderligere. Hastighedsområdet, inden for hvilket den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering er aktiv, afhænger af den registrerede forhindring (forhindring i bevægelse: 5 - 85 km/t; stillestående forhindring: 5 - 80 km/t; fodgænger: 5 - 60 km/t). Opels førerassistancesystemer er beregnet til at hjælpe føreren inden for rammerne af systemernes begrænsninger. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.

Front- og bakkamera

Se alt med front- og bakkameraet1: Forhindringer og krydsende trafik i nærheden af bilen vises på displayet. Parkering og manøvrering bliver let som en leg.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

VOGNBANEASSISTENT

Vognbaneassistenten med aktiv ratkorrigering1 hjælper dig med at undgå kollision. Hvis du ufrivilligt kommer ud af kurs, bliver du stille og roligt ført tilbage på rette kurs.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

SPEED ASSISTANT

Den automatiske Speed Assistant1 opretholder den indstillede hastighed og den valgte distance til den forankørende bil ved at bremse eller accelerere automatisk. Den aktiveres mellem 30 og 180 km/t.

1Option eller standard på højere udstyrsniveauer.
Førerassistancesystemerne fra Opel hjælper føreren i farlige situationer. Føreren er dog selv altid ansvarlig for kørslen.

8-TRINS AUTOMATGEAR

8-trins automatgearkassen1 fremhæver den komfortable køreglæde. Quickshift teknologien sikrer ekstra korte gearskift under acceleration, og optimerede friktionsværdier bidrager til både effektivitet og problemfri funktion. Det elektroniske gearskifte finder altid det rigtige gear, og hvis du ønsker det, har du også mulighed for at skifte gear manuelt.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

4-HJULSTRÆK

PLUG-IN HYBRID MED 4-HJULSTRÆK

Grandland Hybrid4 har permanent elektrisk 4-hjulstræk. I denne funktion drives både for- og baghjul altid elektrisk op til 80 km/t. Ved højere hastigheder, eller når batteriets ladestand falder, tilsluttes strømforsyningen til 1.6 turbomotorens1 startergenerator automatisk. Grandland Hybrid4 sikrer dig det bedste vejgreb uanset underlag.

1Energiforbrug (vægtet, blandet kørsel)*: 1,3-1,2 l/100 km og 15,6-15,1 kWh elektricitet/100 km; ren elektrisk rækkevidde: 57-59 km; elektrisk rækkevidde, bykørsel (EAER City) 62-78; CO2-udledning (blandet kørsel)*: 31-29 g/km

PLUG-IN HYBRID MED FORHJULSTRÆK

Grandland plug-in hybrid med forhjulstræk er det rigtige valg, hvis du værdsætter effektivitet og økonomi. Takket være 8-trins automatgearkassen, en effekt på 165 kW (224 hk)1 og de forskellige drive modes er den ikke kun sjov at køre i, men er også ekstremt brændstoføkonomisk.

1Energiforbrug (vægtet, blandet kørsel)*: 1,4-1,3 l/100 km og 15,7-13,3 kWh elektricitet/100 km; ren elektrisk rækkevidde 62 km; elektrisk rækkevidde, bykørsel (EAER City) 60-75; CO2-udledning (blandet kørsel)*: 32-30 g/km

EKSKLUSIV KOMFORT

ERGONOMISKE AKTIVE SÆDER

De ergonomiske, aktive sæder1 med AGR-certificering (Center for fremme af rygsundhed) er helt perfekte til lange køreture. Lædersæderne1 har både varme og ventilation og er multi-justerbare, hvilket sikrer en afslappet siddestilling.

1 Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

VARMEFUNKTIONER

Trods kulden med følgende varmefunktioner:

Sædevarme i for- og bagsæder1. Forkæl dig selv og dine passagerer med et varmt sæde.

Delvist opvarmet forrude1. Se sneen smelte hurtigt væk i viskerområdet.

Opvarmede sidespejle. Slut med at skrabe is. Altid klart udsyn.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

SENSORSTYRET BAGKLAP

Ind med foden og op med bagklappen. Den sensor-styrede bagklap1 åbnes og lukkes håndfrit. Systemet aktiveres helt enkelt ved at føre foden ind under sensoren i bagkofangeren.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

CONNECTIVITY

INFOTAINMENT

Med Multimedia Navi Pro er det digitale Opel Pure Panel® udstyret med et 12" førerinformationsdisplay og en 10" touch-skærm i farver. Touch-skærmen gør det nemt at holde forbindelsen og kommunikere med andre, fordi din smartphone er opkoblet via Apple CarPlay™1,3 eller Android Auto™2,3.

  • Afspilning af musik
  • Modtag e-mails og få dem læst højt
  • Adgang til fotos via USB
  • Audio transmission og håndfri telefonopkald via Bluetooth®

Nem adgang til alle funktioner med stemmestyring, f.eks. Apple Siri™ 2.

1Apple CarPlay™ og Apple Siri™ er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.
2Android Auto™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.
3Kompatibilitet og visse funktioner kan variere afhængigt af telefontype og operativsystemets version. Du kan se om din mobiltelefon er kompatibel på www.apple.com eller www.android.com, eller du kan spørge din Opel forhandler.

NAVIGATION

Takket være det integrerede 3D kort på Multimedia Navi Pro med 10" touch-skærm og realtids navigationstjenester er hele Europa inden for rækkevidde.

• Den dynamiske 3D navigation tager højde for den aktuelle trafiksituation.
• Kort til hele Europa er inkluderet
• Interessepunkter (POI), seværdigheder og viapunkter
• Du kan blot indtaste destinationen på displayet eller indtale det

TRÅDLØS OPLADNING

Med trådløs opladning1 kan du lade kablet blive hjemme og nemt oplade din smartphone, mens du kører.

1Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer. Kun PMA- og Qi-kompatibel smartphones kan oplades via induktion. Alle andre smartphones kræver en særlig adapter.

OPELCONNECT SERVICES – ALTID TIL RÅDIGHED

Med vores udvalg af intelligente tjenester1 kan du føle dig sikker og i kontakt med omverdenen, når du er på farten.

  • Sikkerhed: Automatisk nødopkald1 og vejhjælpsopkald1 samt løbende informationer om bilens status gør, at du altid kan føle dig tryg.
  • e-Remote Control2: for-klimatisering af kabinen, programmering og aktivering af opladning, batteri statuscheck.
  • Intelligent kørsel: Kør afslappet takket være Live Navigation3 og ruteplanlægning.

1Anvendelsen af nød- og vejhjælpsopkald afhænger af netværksdækning og tilgængelighed og kræver, at man ved bestilling af bilen tegner en gratis aftale, hvor man giver samtykke til geolokalisering af bilen. Vejhjælpstjenesten (Opel Mobilservice) er gratis det første år efter indregistrering, hvorefter det er en betalingsservice. Find information om Opel Connect på www.opel.de/connect. De generelle vilkår og betingelser er gældende.
2Kun for el-biler
3LIVE navigation services er gratis i 36 mdr. efter aktivering. Derefter er LIVE navigation services en betalingsservice.

SIKKERHED

TEKNOLOGI GIVER TRYGHED

Vores ambition var ikke blot at skabe den mest dristige SUV i klassen – den skulle også være sikker. To nye innovationer bekræfter bilens høje sikkerhedsniveau: Active Drive Assist kombinerer adaptiv fartpilot og aktiv køreassistent og bringer dig derved et skridt tættere på en selvkørende bil, ligesom motorvejskørsel er langt mere afslappet og behagelig.


23-11-2021

Bestil dine nye Grandland allerede i dag

Bestil din nye Grandland som en af de første allerede nu.

Få tilbud / Bliv kontaktet

23-11-2021

Se kampagner på ny Grandland

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Grandland plug-in hybrid og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Ny Grandland plug-in hybrid